Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 10 mars 2011

En vanlig torsdag


Hade faktiskt tänkt blogga också igår men när jag trött kom hem efter målarkursen och hade för lite utrymme för bilder på bloggen blev jag sur och gick och sova istället. Nu är den saken åtgärdad så gott folk nu kör vi.

http://attvaranagonsfru.se/ kanske känner igen bilden jag försökte mej på igår. Finslipet återstår ännu men det är mest frågan om lite skuggor. Vi hade en så rolig kurskväll igår med mycket skratt och ojande och vojande över hur fina alster en och var har. Ni som har möjlighet att gå och se vår utställning i Bennäs om två veckor så tycker jag verkligen att ska göra det. Jag har så otroligt duktiga medmålare och som är verkligt flitiga utövare inte som jag som tvingar fram en målning en kväll i veckan och ingenting däremellan.

Har ikväll hälsat på hos farmor, tyckte riktigt att jag saknade henne idag. Ibland går det långt mellan besöken och jag riktigt skäms för jag åker förbi hennes varje dag till och från jobbet. Men jag är så trött efter arbetsdagen och farmor har så mycket program på eftermiddagarna så sällan är hon hemma då. Det är symöten pensionärsträffar lässtunder andakter och cafe´er.
Hon var riktigt pigg ikväll och var så glad för igår hade hon fått vara till staden Kokkola och inhandla lite nya kläder och det verkade vara uppiggande. Skönt att hon köper nytt åt sej och tänker på sitt utseende fast hon är till åren kommen. Härligt att se gamla människor verkligt leva alla sina dagar man får helt enkelt inte ge upp.

Vi har sjukstuga hos oss. Zeb är inte alls bra i magen och har troligtvis ätit nåt opassande . Han ser så ledsen ut och svansar efter mej mer än vanligt om det ens är möjligt. Maten smakar inte men han dricker i alla fall. Nu har jag kokat lite ris åt honom så få se om det slinker ner, har hört det skulle vara bra för lilla magen. Stackars liten.

1 kommentar: