Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 25 april 2012

Sol sol sol



Underbar dag!
Tragiskt att inte orken trots solen riktigt vill infinna sej. Om det beror på pollensäsongen att jag känner mej trött och fodrar en halv timmes sömn efter arbetsdagen vet jag inte men vet att medicineringen kan vara rätt tröttande. Har krattat ute på gården runt bollpilarna och det kom flera skottkärror med löv,kvistar och lerklimpar. En massa skit efter vinterns grävningar har hamnat på gräsmattan och det stod ett moln av ler och jorddamm kring mej när jag flängde runt med krattan. I morgon kommer halva arbetsdagen gå till att snyta sej har jag på känn. Men visst blir det finare där krattan gått fram. Annars är det massor av kaos före vi har jämnat och sått in nytt gräs på ställen. Men vi ligger så lågt med vår tomt så det är riktigt blött ännu på sina ställen så det är ingen brådska.
Resten av kvällen kommer att gå åt till småfix, ev stryka lite kläder till resan som stundar, och borra in näsan i en lurvig päls och ge pussar för att vi har vår vanliga lugna Zeb tillbaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar