Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 28 oktober 2013

Efterlyser gnistan


Håller på att nöta sönder gångjärnen av allt gäspande.
Försöker virka ihop lite mormorsrutor men ögonen går i kors. Det måste väl bero på mörkret vi lever i och att klockorna nu visar vintertid.
Pläden som jag gör blir en salig blandning av färger, men så är det mesta virkat med garnrester. I växthuset till våren blir den hur som helst riktigt bra. Måste försöka hålla igång med lite trevliga saker fast gnistan hamnat på efterkälke känns det som.
Det som jag kan tycka också är roligt just nu är att stå i köket. Långkokets tid är här och i kväll har jag gjort ärtsoppa som ska frysas ner för kommande behov. Det måste ju vara nåt av det bästa när man vet att i frysen finns det även om kylskåpet gapar tomt.
Tog paus i arbetet i dag och besökte fysioterapeuten. Han påstår att jag alltid sätter frågetecken i skallen på honom när jag kommer med mina krämpor. Men kanske inte vid den första men vid den andra blicken på mej kunde han konstatera att jag var rätt sned i höften. Svårt att säga om det nu är det som ger värken i benet eller om det kan vara allt från knäoperationen som har gjort att jag belastat fel. Återstår att se efter några besök där jag ibland tror att nu, NU slår han knut på mej men på nåt konstigt sätt får han vecklat ut mej igen till min stora förvåning. Men jag har fullt förtroende för honom även om han slog en dubbelknut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar