Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 6 januari 2016

Min lediga dag


Men vilken rysare det blev igår!
Hockey när den är som bäst helt enkelt. Fast mina nerver satt på utsidan och jag vankade runt som en äggsjuk höna så tycker jag ändå att det är just så här det ska vara. Ett guld som verkligen smakar.
I dag vaknade vi till -27 grader och då var det verkligen skönt att ha hemmadag mitt i veckan. Mycket ved går åt i stunder som dessa och vad vore mänskligheten utan spis i kalla norden.
Försökte mej på ett rekordsnabbt utinaturenmedkameran moment och det var verkligen snabbt. På ett par röda sekunder var fingrarna stelfrusna och jag tänkte inte få av kameran ens. Men det är så vackert när solen stiger kalla dagar.
I dag har jag ägnat mej åt den glädjande konsten måleriet. En halvfärdig bild fanns i mitt huvud och vartefter penseldragen blev flera kunde jag skönja alptoppar och jag tog några jojk trudelutter i mitt inre. Målningen blev dramatisk på ett sätt jag gillar och mina favoritfärger kom till sin rätta. 72*60 cm är måtten. Igen är jag utan målardukar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar