Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 18 april 2016

Ruggigt


Det gråa vädret fortsätter och dagens promenad var en ruggig historia. Kylan trängde in till kroppen och det blev en kortare länk än det var tänkt. Men Zeb är nöjd bara han får skita och snusa och alltid redo att vända om när jag frågar snällt.
Och i kväll har vi äntligen fått centrerat taklampan så nu behöver ingen springa med huvudet i den mera. Den är ju inte tung så man skadar sej inte i krocken med den, men blir ändå lika haj varje gång.
Tavlan, den senast målade som har väckt små diskussioner kom sej också upp. Den har flera dagar i rad fått lite ny look och färgsättning. Straxt före den hängdes upp i kväll var jag med svampen och kluddade så den är troligtvis inte torr ännu. Men det är ingen fara, jag har målat och ändrat många sen de hängt och vissa till och med inramade har fått sej en omgång. Inte alls säkert att denna ännu är klar, det ser jag först om några dagar när jag sett tillräckligt på den. Men färgmässigt går den väldigt fint.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar