Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 12 juni 2016

Sommarlov


Så blev det sommarlov från skolan och trots att det är nåt av det bästa jag gjort i livet ska det bli skönt med en paus.
Men det här med äggtempera tog oss alla och redan midsommarveckan ska vi träffas fyra stycken och fortsätta med den konstformen. Pigmenten beställer vi efter tillsammans och delar på kostnaderna.
Så nånting har vi att se fram emot och så klart måste vi träffas före hösten, så sammansvetsade har vissa av oss blivit.
Dessutom är jag bjuden på vernissage på tisdagkväll när en skolkamrat som är keramiker från Vasa har utställning i jeppis. Så vi blir inte av varandra så lätt.
Helgen har varit otroligt intensiv och med det vill jag inte säga att vår lärare Tanja har piskat oss, det klarar vi så bra själva. I morse var vi på gång redan långt före utsatt tid och hon fick säga till när klockan blev halv ett att vi måste faktiskt äta också.
Det betyder att när jag kom hem i dag dog jag trötthetsdöden på soffan lite och var totalt slut.
Men nu är jag på g igen och potatisen puttrar i kastrullen och file´n steker i ugnen.
Sonen kom just innanför dörren och vi ska samlas kring köksbordet, maten och diskussioner.
I morgon har jag tagit ledigt vilket kan vara det bästa beslutet på länge. En hemmadag i veckan behövs åtminstone.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar