Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 8 juli 2016

Min lediga dag


Det blev en sovmorgon, en rejäl sådan.
09.30 sträckte jag på mej och frågade Zeb som låg bredvid på golvet om han tycker vi ska stiga upp. Fick bara en utdragen suck av honom, men visst kom han tassande efter mej i köket.
Lika grå och småregnig dag men jag klädde på mej och så tog vi en skogslänk. Väldigt lite myggor i farten i regnväder, endast på skitstoppet hann de upp oss, sen sprang vi en bit för att komma ifrån dem. Inga ormar heller i farten och det kan jag tycka är en vansinnigt bra sak.
Lite städning blev det, man kommer liksom inte ifrån det med en hund och gubb i huset.
Sen har jag läst en hel del. Minkriket, en lagom lättläst och enkel bok som jag just nu vill ha det. Lämnar alla tjocka böcker och tar hellre sikte på de lagom tunna.
Inom kort kommer min morbror Ole med fru hit på en fredagskväll tillsammans. Kände från morgon att vi kunde ha gäster ikväll och gjorde slag i saken. Så sällan vi ses fast det inte skiljer mycket i fågelväg mellan oss.


Överst bilden visar på en av de två Tuulistolarna jag önskade mej i födelsedagspresent av gubben och barnen. De blev gråa fast jag gillade alla färger men så går de ju perfekt med serveringsvagnen min.
Nedre bilden visar Zeb på sitt nya favoritställe, inträngd mellan bokhyllan och soffan. Fast i kväll hamnar han på utsidan pga allergi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar