Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 25 september 2016

Tråkiga timmar


Ibland har jag dagar när det är fullt upp med program i några timmar och så plötsligt tar det slut. Då blir det tråkigt på riktigt. Faller in i nån slags tröstlöshet och kan för inget i världen ta mej ur. Så hände det i dag, efter att barnen varit hemma ett par timmar och vi suttit kring matbordet och pratat och intagit kaffe och choko i sofforna. Så ger de sej av och söndagen blir en lång tråkig dag när jag inte vet vad jag ska ta mej för fast det finns tusen och en sak i verkligheten.
Så hamnade jag framför ett ark med en tuschpenna i handen och började med att rita en liten rund ring, sen fortsatte det av bara farten och nu undrar jag om inte mitt framtida yrke kunde vara virkade dukar mönsterskapare. Fast hur man nu skulle få till den i verkligheten kan bli lite knepigare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar