Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 13 juni 2017

Tillbaka


Efter en tung natt på tåget och en mellanlandning i Berlin så kom vi äntligen fram till ett varmt och härligt Salzburg. Vi var alla trötta men ville inte missa nåt av staden så vi tog en snabb dusch och begav oss ut igen. Hungriga förstås så mat vart det första stoppet.


Att ha de här två med var ett stort plus. Fint att vi alla kunde göra den här resan och fira en gubbe och pappa som nått femti strecket.


Efter att vi blivit mätta i magen gick vi över till Mirabellplatz. Den fantastisk vackra slottspark som vi besökte förra gången också.


Allt var väldigt långt hunnit här vad kom till blomster och grönska.




Så mysigt att strosa runt här bland blomster, grönska och stigar.


Ett träd som gärna fått växa hos oss här hemma.


Ut på andra sidan kom en snygg buss.


Vi började ta oss uppför en kulle. Pojkarna hade läst om ett populärt klosterbryggeri som de gärna ville besöka. Vi visste riktningen men inte mycket mer.


Vi började höra ett sorl av en massa röster och följde det.


Vi hade hittat Augustiner Bräu. Vi kunde inte annat än skratta. Vilken folkvandring hit var, fast de flesta kom efter vägen och vi gjorde kringelkrokar efter små stigar uppe på kullen. Här betalade man för sin öl, tog sitt stop från en hylla och sen gick man fram med kvittot till en man som öste på så skummet rann över kanterna. Inte klokt egentligen men vi var nöjda att vi hittat stället. Mysigt värre under kastanjeträdkronor som tak.
Det blåste upp och molnen gick låga så vi var inte så länge där eftersom vi hade en rejäl bit till hotellet och kände att regnet kunde komma när som helst. Vi traskade iväg en enklare väg än när vi kom och regnet kom först under natten.
Nöjda med vad vi hunnit den första kvällen och i spänd förväntan inför nästa dag.

Jag har hur mycket bilder som helst och om ni vill det eller inte kommer ni att få följa med på vår resa i några dagar. Nya tag i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar