Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 22 juli 2019

Andra veckan


Nu börjar min andra semestervecka, sommaren har kommit på allvar och allt är härligt.
I går rusade tiden så när jag skulle sätta mej för att göra ett inlägg tittade jag på klockan och den var 22.30 så tänkte jag att det är rätt sent så jag stängde ner i stället. Gör ett nytt försök nu från morgon.

Vi var med om nåt historiskt redan på förmiddagen. Fick höra att ett Esse lag tagit sej till final i Kokkola cup och vi hade ett syskonbarn som målvakt så det var klart att vi skulle dit och heja fram.
Det var nåt av det mest spännande jag sett i fotbollsväg och segern som såg så självklar ut svajade ordentligt på slutet men det gick vägen och de glada och duktiga pojkarna fick lyfta segerbucklan.
Detta har aldrig tidigare hänt under cupen. Så passligt ändå när Esse ik firar 100 år i år.

Eftermiddagen var vigt åt simning och allmänt häng i skuggan som till sist intensifierades med mätning av min cykel alla vägar med måttband och vattenpass och till sist stod jag själv med vattenpass intryckt mellan bena. Ni som förstår förstår. Saken är den att mitt eventuella cykelköp har nått nya höjder och som det ser ut nu blir den beställt på nätet.
Gubben ringde sin jobbarkompis och cykelvän och jag fick fara provköra en av familjens många ranttar. En hel vetenskap detta och fortsättning följer.

Och storebror kom från Vasa och äntligen hade jag nån som ville spela badminton då det så gott som var vindstilla. Vi spände upp nät och smashade på ordentligt tills svetten rann och jag var så slut så jag skrattade åt allt. Vi drog simpparna på för ett sista svalkande kvällsdopp. Tackade min skapare för att jag har ett så härligt förhållande till mina vuxna barn. Så nöjd och belåten över dagen gick jag till ro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar