Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 11 februari 2023

Lördag

Visste ju att det skulle teståkas lite även i dag så det blev en tur till stan där det köptes kupe´värmare och motorvärmarsladd. Dessutom småkakor jag ska bjuda på min sista arbetsdag på firman som blir torsdag.

På eftermiddagen hälsade jag på hos farmor som tyckte det var länge sen jag varit där och att jag hade alldeles för bråttom därifrån fast jag ändå satt 1,5 timme nästan. Det sorgliga är att så fort jag satt igen dörren har hon glömt att jag varit där överhuvudtaget. I alla fall så hade vi en trevlig träff, pratade om  det fina väder vi haft i dag och om våren som vi båda längtar till.

Efteråt hem till mamma för att visa upp mitt vrålåk. Vem skulle man visa upp sin nya bil för om inte mamma som dessutom är genuint intresserad som den mamma hon är. Det är så det funkar här i livet. Nu väntar hon sej en premiärtur med finhatten på och det lovade jag på studs att snart ska bli.


Hemma väntade den trofasta Bonzo som jag mest tycker jag sprungit bort ifrån de senaste dagarna. Vi började dagen med promenad men det hjälps inte att samvetet gnager ändå när jag är ledig och borde spendera mera tid med honom. Nu körde vi ordentlig soffmys istället.



 Har suttit och fyllt i när jag är uppbokad i kalendern. Tror jag blir en sån nu som behöver skriva upp allt som händer och ska hända och inte minst arbetstider som kommer att variera rätt friskt. Det kommer att bli mycket att hålla reda på innan jag blir van.

Nu blir det popcorn time!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar