Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 4 oktober 2023

Fin start på veckan

Vackert väder från början av veckan och jag hoppas det fortsätter ännu. Jag är ledig i dagarna två och har väl lite småprojekt som borde göras. Men mest ska jag vara just ledig.

Måndag i väntan på klient gick jag på promenad och tog denna höstfina bild. Säkert från ett privat ställe men har man så mysigt och gulligt får man skylla sej själv.


I går var en supertrevlig eftermiddag på kontoret. Seniorveckan till ära bjöd vi på kaffe och smörgås åt de som tittade in. Att vädret var vackert gjorde inte saken sämre. Jag fick vara med och välkomna de som stack sej in och sen sitta ner och prata med våra gäster. Jag var i mitt esse.


Vi hade dukat fint med guldkant.


När de for hem fick de med sej en "goodiebag" och för den som ville ta ett äpple i handen var det fritt fram.

Vi var överraskade av antalet besökare, svårt att veta när ingen anmälan hade behövts. Hörde sen av de som hade koll att ca 70% var ickeklienter så det här tillfället var verkligt bra reklam för Omsorg. Så trevliga och rara besökare vi fick träffa. Efteråt satt vi som klubbade vi som var kvar. Som när man sticker hål i en ballong, men endast glada miner. Många hoppades att detta blir återkommande.

Som tack för att man värnar om de äldre hade jag böteslapp i vindrutan när jag kom till bilen. Så tack för den du Flitiga Lisa, den hade du verkligen kunnat bespara mej.


När jag vilat upp och vi fått i oss mat här hemma begav vi oss ut med varsin gräsklippare. Svårt att hinna mellan regnskurarna nu för tiden. Kvällen vacker och skön.


I dag vaknade vi till ett par plusgrader och jag känner mej trögstartad. Har stickat några varv på restgarnssockor och nu ska vi ut Bonzo och jag. Senare under dagen ska jag hälsa på en väninna.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar