Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 30 april 2024

Bubbel i bröstet

När en nybliven pappa ringer på mobilen och säger: Hej fammo! Då blir det ett bubbel i bröstet som man inte riktigt vet vad man ska göra av. Dagar av fladdrigt hjärta och tandagnisslan om nätterna har äntligen gett resultat. Vårt första barnbarn har kommit till världen.


Att få höra lilla Hugo gny i bakgrunden när vi talar gör att jag smälter ner till en blöt fläck över golvet.  Från att ha älskat detta lilla liv från den dag vi fick veta skulle komma så vet kärleken nu inga gränser, är det så här det är att vara farmor?


Första morgonen som farmor och det blev en toalettselfie för att dokumentera. Hugo är nu inne på sin sjätte dag denna valborgsafton.


Jag har lyxen att få vara ledig i dagarna två och avslutade arbetsdagen med personalmöte, mjöd och gris. Sen ut i det soliga vädret. Är det nu det svänger?



Glada vappen och trevlig 1 maj. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar