Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 27 december 2010

Farväl till åbäket



Tv: n har bråkat med oss ett par dagar och med filmfreaks i huset är det näst intill katastrof. Det har tagit 5-10 minuter att få igång den och det är ganska osäkert att ha sånt i huset. Kortslutningar och sånt ni vet.
Så vi har idag jagat efter ett nytt i staden Kokkola och kom hem med ett fint,snyggt och smärt. Om nu någon tycker en svart plastlåda är snygg. Den absolut fulaste möbeln i ett hem och ändå ska den vara STOR och helst ta över hela rummet. Blä säger jag bara.
Nå om jag nu jämför den gamla med den nya så måste jag nog tycka att den nya är finare. Den gamla var ett riktigt åbäke på över 70 kilo som tog massa plats. Vi tänkte aldrig få den ur bilen den gången vi kom hemsläpandes med den.
Den nya tog gubben under armen och bar in fast bildskärmen är större.
Skulle helst se att få den uppmonterad på väggen men vet ej ännu hur det blir. Mina duktiga pojkar har redan lovat att de snickrar ihop ett bord, det lär inte ta lång stund bara man har de rätta grejorna.

Nån rusning på julrean lär det inte ska bli, den for  tv:n iväg med. Bara Zeb fick en ny leksak, de hade nämligen 40% på vissa leksaker vid Musti&Mirre och då kunde mamma inte låta bli!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar