Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 13 januari 2012

Det kom en inbjudan


I ett tidigare inlägg skrev jag om min coola morbror.
Nu är det så att jag har ännu en morbror och han går inte av för hackor han heller. Nu bor han inte långt borta men ändå är det väldigt sällan jag ser honom. Det blir ju mest på olika tillställningar inom släkten och så. Men jag har haft den äran att en gång tillbringa en villaavslutning tillsammans med mina två morbröder för ett antal år sedan och ett skratt bubblar upp inom mej varje gång jag tänker på den kvällen. Vi hade hysteriskt roligt.
Nu ställer den här morbrodern till med ett jubileum och igår kom en inbjudan till familjen som var lite annorlunda. Buss kommer att hämta upp oss ett visst klockslag om ca två veckor, då är det bara att stiga på och se vart det bär av för det är det ingen som vet. Det enda jag med säkerhet vet är att det blir roligt och vi kommer att halvt garva ihjäl oss. Som jag ser fram emot det, att tillbringa en dag med min smått galna släkt.

I kväll har granen åkt ut hos oss och jag har dammsugit barr frenetiskt efter det. Konstigt det där hur roligt det är att ställa till julen och hämta in granen men det är banne mej lika roligt att hissa ut den igen. Lite tomt känns det och tror det i morgon blir att hämta nåt annat grönt i kruka för att få in lite färg. Städningen är på hälften men orkar inte mer med den just nu. Nu mina vänner tar vi fredagskväll tycker jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar