Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 2 januari 2012

På jobb igen



Det kändes riktigt bra att fara till arbetet i morse. Att få nån rätsida på dagarna och rutin.
Så är det ju också så att så länge jag är på arbete så hålls jag borta från kylskåpet och kakburkarna och det är ju positivt. I ärlighetens namn var jag riktigt nervös för att dra arbetshalaren på mej men det gick tack och lov.
Nu hade jag tänkt att försöka hålla mej borta från doppandet men det gick lysande för i kväll blev det prinsesstårta! Tre damer satte sej ikväll i bilen för att i snöyran ta sej fram till Jakobstad för att hälsa på en släkting. Det blev en trevlig kväll med många skratt men sånt vet man på förhand när det gäller dessa människor. Det brukar heta att släkten är värst men i det här fallet vill jag påstå att släkten är roligast. Humor så det räcker och blir över.
Ute är det ett ordentligt snöoväder och det viner i knutarna. Zeb ligger vid mina fötter och jag har inte hjärta att sätta ut honom inatt så det blir att ta en sista pissrunda före vi tar natt.
Han fick annars en dålig start på det nya året. Redan på första timmen fick han ett epilepsianfall och det berodde troligtvis av stressen över smällare och raketer som avfyrades i grannskapet. Men det var hans lindrigaste anfall hittills men det är otroligt jobbigt att hjälplöst se på. Dessutom har han den starkaste dosen medicin på som han får morgon och kväll och när det ändå kommer anfall blir man minst sagt bekymrad. Hoppas nu det är evigheter till nästa eller så inget alls.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar