Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 11 februari 2012

Järn och vitaminbomb


Efter en skön natts sömn vaknade jag pigg men en huvudvärk kom sakta smygande. Slängde in en Burana och gjorde mej beredd att invadera Jeppis. Glad överraskning väntade vid Blossom och i kväll ska jag visa vad jag nu går och stryker handen över, och kastar leende blickar till.
Hälsoboden var nära till hands och där köptes en dos järn och vitamin. Tröttheten ligger som en tjock filt över mej så fort jag gör något och vilket flås jag skaffat mej! Låter som en Fiat Punto i uppförsbacke eller nåt. Antingen är det förkylningen eller så är jag för fet eller så är kondisen åt skogen efter veckor av knappt nån motion alls.
Men när jag hävt i mej den här flaskan hoppas jag på underverk. Allas vår gode vän och räddare i nöden Hellman rekommenderade samma åt mej redan när jag väntade Patrik så jag tror hårt på detta.
Det får bli hur det vill men i dag ska jag ut mot skogen med Zeb,båda längtar vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar