Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 17 juli 2012

En riktig semesterdag


Det lilla besök vi tänkte göra vid "Göukkbacka" i dag slutade med att halva dagen gått före vi kom oss hem igen. Gubbarna jobbade på ett biltak och mamma och jag lapade sol och bläddrade i tidningar och flyttade våra stolar vartefter solen färdades.
Bäst hade ändå jag som bara fick sitta och bli bjuden på både mat och kaffe. Ibland är det inte så dumt att vara knöcklig i benen.
Men jag tog mej an myrornas motorväg och lokaliserade varifrån de kom och vart de var på väg och det med stor inlevelse så nån nytta har jag väl ändå gjort. Det bästa var väl ändå att vi fick bokat hotellrum för "The big happening in september" Nu är det ett helt nytt hotell och en helt ny arena som gäller så få nu se om vi klarar detta. Men jag har en sjuhelsikes orienteringsförmåga och mamma är slängd på det andra inhemska språket så ei ongelma där inte. Största problemet ligger i att hitta ett Alepa i centrum, enda butiken vi besöker när vi är till huvudstaden.
Annars ryktas det hejvilt att en meteorit landat i vår vackra bygd i dag. Här hos oss hade de hört smällen men jag satt hos frissan helt ovetandes. Troligtvis kommer turister att invadera byn så fort platsen är lokaliserad. Får nog ta tag i mina funderingar om en hamburgerrestaurang vid åbroarna på allvar nu. Kan ju bli riktigt livligt i framtiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar