Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 15 december 2012

Huset fullt


Har haft nån sort släktfest hos oss idag med Sverigebesök och allt.
Då när man är mitt i det känns det som ett hönshus med skratt och prat och känslan av att man inte hinner prata riktigt med någon. Men så här efteråt sitter jag med ett leende på läpparna för visst blev det en bra eftermiddag. Glad att det gick att ordna och att vi tog träffen till oss.
Det tog visst musten ur mej för när alla åkt till sitt så slängde jag mej på soffan och tittade på Nalle Puhs jul på dvd som de minsta hade sett på tidigare. Nalle Puh är en ljuvlig varelse och jag har en svaghet för Disneys ritade filmer. Men vart är det på väg när tomtens verkstad i Kalle Anka på julafton har fått bortklippt vissa figurer för att det inte ska vara rasistiskt. Jag tycker att det ska verka precis tvärtom när vissa inte får synas. Är vi människor inte alla lika värdefulla?  Och vem är det som sitter och tänker sådana tankar och funderingar? Jag skulle då aldrig själv ha kommit på tanken.
Jag tror vi är inne på en väg som inte bådar gott för nån.
Det blir en lugn lördagskväll där jag kanske ska virka en och annan mormorsruta. Passar riktigt bra när vinden viner hård och kall därute.


Dagens värdinna :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar