Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 12 november 2013

Fundersam


Ja så var man där igen.
När kroppen säger ifrån och kanske behöver paus, vad vet jag. För ingen annan tycks veta heller.
Jag har en värk i mitt ben som det är svårt att sätta fingret på. Den har pågått i flera månader och den sista tiden stört min nattsömn.
Det är mycket annat som kan störa min nattsömn, ett snarkande ånglok som ligger bredvid mej t.ex. Men också om jag kommer på nån fix ide om att sy om gamla stickade tröjor till kuddfodral och jag ligger och vrider mej och tänker på vilka eventuella tröjor jag kunde klippa sönder. Såna tankar blir jag så uppretade på att jag vill ge mej själv med något skarpt i huvudet, men vad hjälper det tankarna bara kommer. Så som de två teckningarna av en naken man som ligger hoprullade i tryggt förvar. De skulle jag helst vilja sätta ram på och visa upp. Inte för att jag är snuskigare än andra utan för att jag tycker de blev bra och en vacker normal kropp är en vacker kropp. Inget mer med det liksom.
Såna tankar kan mala sönder en tre fyra timmar av min nattsömn och det är helt enkelt onödigt.
Men tillbaka till värken.
Har ätit en anti inflammatorisk kur i två veckor som jag fick enorm halsbränna av. Har varit på flera besök hos fysioterapeut som inte hittat något fel på mej annat än att höften satt snett, men det är ju småsaker. Har tagit blodprov som visar normala men värken sitter fortfarande där.
Nu sitter jag då med ett par dagars sjukledighet och ett läkarbesök till på fredag. Jag hoppas på den läkaren nu för han lär ska vara specialist på muskler och leder.
Men man blir ju fundersam när inget visar något fast man vet att det är något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar