Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 2 december 2014

Kringlan


Måste hämta hem ny vajer till Zebs löplina innan den brakar ihop fullständigt.
Alltså blev det en tur till stan och Erkkin Halli där vi köper metervis. Det är otroliga påfrestningar på den linan. Det ska springas efter bilar, frassar, hundar, ja i princip allt som rör på sej. Och det knycks och rivs och inte ens en vajer tål hur mycket stryk som helst.
Så in fram Lidl som jag i tiderna tyckte var den skummaste plats på jorden men i dag gör jag rätt flitiga besök där, för att det helt enkelt är billigare. Nåja de flesta vet att man får ugnsfärskt bröd där och jag brukar välja ett muslibröd medan andra ska ha fotbollsbröd och jag vet inte allt.
Efter vår Österrike resa där vi blev bekanta med Bretzelkringlan har vi köpt den hos Lidl. Nu har den länge varit försvunnen från hyllan så vi blev glada när vi återfann den i kväll. Det är en stor maffig saltkringla som helst ska avnjutas med ett glas öl, men kaffe går minst lika bra.
Under våra megalånga och tråkiga väntetimmar i ett plåtskjul i Berlin kunde vi konstatera att alla kostymherrar med portfölj köpte sej en öl och en kringla att inmundiga medan de såg viktiga ut med sina papper och laptoppar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar