Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 9 december 2014

Långsam tisdag


För det mesta går det helt okej att stiga upp där kring fem på mornarna.
Men i morse var det otroligt trögt må jag säga. Håret var flottigt och skitigt och jag kunde konstatera att man inte särdeles bra kan använda torrschampo två gånger efter varandra. Hur jag är borstade hade jag en grå formbar pälsboa på huvudet. Det blev snabbtvätt av kalufsen och hela jag försenades förstås.
Ännu i arbetet fick jag kommentarer om att jag inte brukar se så trött och hängig ut och att jag såg ut som andra kände sej.


Jag var hela gårkvällen hos farmor och städade och fixade lite jul.
Tydligen kan man bli så slut av det. Men det är klart att om man stiger upp fem och kommer hem nio på kvällen så kan det få kännas nånstans. Men det får jag godkänna att dagen har varit otroligt lång och ibland skulle jag ha så lust att strejka. Sätta mej ner och helt enkelt säga "Jag vill inte!"
Det positiva, för det strävar jag alltid till att hitta var att det var påfruset när jag for med hunden. Så mycket skönare och enklare när man inte behöver brottas med leriga tassar.
Håller som bäst på att svänga ihop nåt ätbart till den stundande högtidsdagen längre in i veckan och så har jag lovat mej själv en tidig kväll. Gäller att hålla ihop nu de sista dagarna fram till den efterlängtade ledigheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar