Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 26 maj 2017

Tankar i vårens tid


När jag ställde mej i väg för arbetsdagen där kvart före sex i morse måste jag bara stanna upp för att se mej omkring. Vilken underbar morgon och vilken underbar tid vi lever i just nu.
Solens strålar som lyste genom ungbjörkarnas kronor som står i skirt grönt med sina små små nyutslagna blad. Måste väl ändå vara den vackraste utav färger.
Hur synd är det inte om människor som inte har möjlighet av att njuta av den bästa av årstider. De som inte kan se den skira grönskan, som bara ser mörker vare sej det är natt eller dag, om ögonen är öppna eller slutna. De som ligger på sjukhus, kämpande med nån sjukdom eller på livets slutskede. Det väcker en sorg att tänka att alla inte har möjlighet att njuta nu. Våren är ju alltid som en nystart, nåt som alla borde ha möjlighet att uppleva.
I alla fall. Jag hittade nya "trädgårdsskor"i dag. Så lullgulliga att jag inte kunde motstå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar