Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 29 december 2017

En makalös manick


Det fanns en kaffemaskin under julgranen i år.
En manick jag många år haft i tankarna men inte vetat att jag faktiskt behövt förrän nu. Hur bra alltså! När kaffesuget sätter i eller annars bara när man inte riktigt vet vad man ska slå på, då kan man enkelt brygga sej en kopp kaffe. I nuläget har vi fyra sorter att välja på och alla är riktigt goda.
Få se hur länge det räcker innan vi får börja medicinera oss mot halsbränna.


Jag var i skidspåret i dag igen. Blir liksom en sjuka det där.
Men nu var det nog andra bullar. Snö i massor hade kommit i natt och och jag fick ploga upp spåret i nollgradigt före med väta piskande i ögonen. Bakhalt så sjutton på slät mark att byte av ljumskar kunde vara på sin plats. Försökte smörja om men det blev "yyttä värr!
De där fyra varven jag plogade mej fram har känts i kroppen hela dan. Men nog ska jag stå på skidorna i morgon också, skam den som ger sej. Det enda som gjorde att jag överlevde dagens strapatser var Skäringer och Mannheimers podd i öronen.
I kväll blir det bio.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar