Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 16 juni 2023

Fredag med sommarhetta

Ujuj denna hetta! Men vi ska inte klaga, värme ville vi ju ha. Bonzo lider nog lite men är så nöjd och glad när han grävt sej en sval grop att svalka baken i.


Försöker njuta i trädgården och ha små ogräsprojekt lite i taget. 


I går gjorde jag klar min topp som är stickad i bomullsgarn. Det garnet är verkligen inte min grej som stickar så ojämnt. Men när man stickar ojämnt jämt över hela blir det rätt hyfsat ;)


Glasskiosken på Nykarleby torg levererar! Det var som en hel måltid.....


När jag kom hem på kvällen från skiftet fanns en blomma vid dörren från min älskade syster. Som tack för att jag tagit hand om vår farmor så väl. Alltså jag är så känslomässigt störd i dessa tider och gråter åt allt. Tack syster, det värmer en storasysters hjärta <3



Kvällen var så skön och mild men myggornas invasion stör friden nåt kolossalt.


Jag är gräsänka nu. Denna snygga tuffing ska cykla Vätternrundan på 315 km och startar i natt, eller på morgon, hur man nu ser på saken 03.42. Håller mina tummar och tår för att allt går dej väl.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar