Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 23 augusti 2023

Utfärd och annat

I helgen cyklade jag med blommor till mina mor och farföräldrars gravar. De är alla där nu, i nästan 52 års tid fick jag ha nån av dem i livet och det är jag tacksam för.


I söndags blev vi bjudna på mat vid Tallbacka och jag gick min vanliga trädgårdsrunda även där. Det blommar så fint nu och jag slås varje gång av vilken lycka att de lyckades nappa stället.


Måndag var det jobbdag och igår ledigt. Ville hitta på nåt extra med Bonzo så vi packade in oss i bilen och for till Fäboda. Där var vi så gott som ensamma och inte en droppe regn föll på de timmar vi var där fast det regnade typ resten av dagen.


Tror vi njöt lika mycket båda två av vacker natur, härliga skogsstigar och havets kluckande.


Jamen han ser väl lagom nöjd ut ;)


Att se honom lycklig gör mej lycklig.


Han var fascinerad av vågorna, tror de nästan hypnotiserade honom för han bara satt där en lång stund.


Du och jag vännen.


Underbar skog och härliga stigar.


Vi pausade tog fram vatten, tuggpinn och tomat.

Lagom trött var han av alla nya intryck och var rätt slö ända fram till kvällen då han kvicknade till igen. Jag beslutade att hälsa på en tantsläkting under eftermiddagen och det känns alltid bra efteråt när man äntligen kommit till skott.

I dag var det tänkt att jag även skulle vara ledig men fick förfrågan om jag kunde ta kvällspasset och få lördag ledig i stället. Det passade utmärkt så med lite tur har vi möjlighet att träffa Vasaborna. Det är ett enda pusslande ibland, men ett roligt sådant.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar