Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 8 juli 2011

Karting och teater


Min stora pojke for i morse med tåget till Helsingfors och målet var Olympiastadion med Alice Cooper och Iron Maiden. Vet att de hittat till hotellet sen har jag inte hört nåt. De är 4 pojkar och jag kan inte tro annat än att de har roligt. Kommer tillbaka i morgon kväll.

Det gjorde att mina andra pojkar tyckte vi kunde åka till Härmä och köra fort på utebanan. Jag som har semester ifall ni inte visste hakade på som fotograf om inte annat.


Själv har jag alltid nöjt mej med att se på. Skulle säkert klanta till det rejält om jag släpptes ut på banan, spärra hela vägen för andra, köra in i bildäcken eller göra en rejäl vurpa eller nåt. Dessutom sa de i dag att det var otroligt hett under dräkten och då kan man ju börja lukta svett. Yäk!
Så jag och kameran hittade vår plats i solen.

Hade bokat biljetter till sommarteatern vid Åliden i kväll så här har programmen avlöst varandra. Men jag städar inte bort mina 4 veckor, det är de alldeles för dyrbara för. Kanske ifall det blir regnigt och kallare men inte före det.
Teatern var riktigt bra, kanske det märktes att det var många unga förmågor men visst fick man skratta åt de mest dråpliga scener. Sjökvist var min klara favorit och han hade hittat exakt det som den Sjökvist hade när jag var liten och satt framför tv:n och tittade på svartvit Åsa Nisse.
På hemvägen landade vi vid Essegården där Vattenfestivalen var i full gång. Träffade vänner som vi pratade med en stund.

Bäst var ändå att komma hem, sätta fyr i grillen, äta och njuta av den ljuvliga sommarkvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar