Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 12 juli 2011

Positiva saker


Mitt i min vardag av oro för min lilla "soldat"så händer det också positiva saker att glädjas åt.
Ta nu Patrik tex. Fick sms i går kväll att han kom till GRK (granatkastarkompaniet) och det hade han satt som första alternativ när de skulle välja. Det var ju en positiv sak men i ärlighetens namn vet jag inte om han själv visste så mycket om valmöjligheterna. Han skrev också att inte är det ju som där hemma men nog ska det väl gå. Då blir man lite blödig men det bjuder jag på.
Skönt egentligen att inte behöva vara den kalla hårda typen som inte kan visa att det finns känslor där bakom pansaret. Det ser man tillräckligt av ändå runtomkring sej. Så här är jag och det är inte mycket att göra åt fast jag nog skulle kunna vara utan det allra känsligaste av mej men säj hur gör man då? Det finns ju bara där.

Nåja nästa positiva sak är att Erik äntligen fått åtgärdat sin nageltrångsstortå. Vi var i dag till läkare och han tog bort en tredjedel av nageln och nu sitter Erik med ett mega bandage runt tån. I.o.m att han har Von Willebrand blödarsjuka blödde det ganska länge efteråt och troligt vis kommer den att småblöda ett par dar men vi får följa med och blir det värre åker vi tillbaka.

Egentligen går det ingen nöd på Erik där han sitter och har foten högt. Hans nya Fender kom idag och nu sitter han och jammar i ett rum som är väl uppvärmt av dator och förstärkare. Men han trivs och det är huvudsaken. Hans Jackson gick i byte men det sörjer han inte över för den här är av bättre kaliber.
Allt gott och väl så här långt.

1 kommentar:

  1. Hälsa Erik att tår läker snabbt!Åtminstone min tå,jag kan använda "vanliga" skor nu.Jag som trodde att jag skulle få gå med sandaler resten av sommaren.Kämpa på syster,fortare än du anar har du hem din rekryt!

    SvaraRadera