Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 8 maj 2012

Härliga tider



Just nu känns det som om livet leker fast kroppen säger något annat.
Men vi glömmer den ett tag och fokuserar på allt det goda som dagarna ger istället.
Fick hämta mitt hett efterlängtade rekomenderade brev på posten i dag. Hade nästan hjärtklappningar på vägen hem i bilen så spännande var det. Innehållet ser ni här uppe, två guldbiljetter till en konsert i världsklass. Jag visste att vi skulle få bra platser, men på 3:de rad alltså! ojojoj...tror jag svimmar av lite grann. Nu är det bara en sommar som skiljer oss åt.
Sen är det så mycket annat som snurrar på. Projektet t.ex , hörde att det ligger på slutrakan nu och snart snart har jag resultatet i min hand. Otroligt roligt för mej och min konstnärliga ådra att få pröva på olika saker. Mer om det i ett senare skede.

Kvällen har gått åt till fönstertvätt av halva huset. Lite i gången man kan ju faktiskt bli överarbetad och det vill vi ju inte. Zeb och jag på skogspromenad efteråt men nu när solen lyser håller min ormfobi att också tina lös. Fy farao, vad ska man göra åt sånt? Snart blir det att rasta om nätterna eller när det regnar.
Nu ska de finska leijonen få visa vad de går för. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar