Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 18 maj 2012

Mellan regnskurar och solglimtar



En skönt långsam och seg dag lägger vi nu bakom oss.
Mej har regnet inte gjort ett skvatt men visst kunde det hålla upp nu några dagar. Har mycket ogjort i dikeskanterna ännu efter grävmaskinernas framfart, men nu är allt så vått och sliskigt.
Hujedamej så många daggmaskar som låg på gången till pannrummet i morse. Tänkte stiga på en sån sliskig sak och fick nästan frossbrytning av det. Galet äcklad av sånt är jag. Det är det värsta med regnet, och alla grodor sen...
Familjen gjorde en tripp till staden på förmiddagen. Sportiga sonen skulle ha nya sportskor och hårdrockaren jeans. Gubben drack kaffe och jag själv stretade med matkassarna, arbetsfördelning kallas det visst.
Så skulle hårdrockaren till frisörskan och eftersom vädret var så omväxlande så skjutsade jag. Nu är han så snygg i håret igen men satt just och tittade på bilder av Orion på fb och jag saknar nog lite hans långa hår, det där som jag bara måste få känna på ibland och han i sin tur irriterad viftade bort.
Nåja han kanske är mognare än sin mor vem vet.
Så länge jag väntade på honom besökte jag mammas moster och hann sitta och prata en ordentlig halvtimme med henne. Känns bra att man kan glädja en liten stund åtminstone.
Väl hemma igen hade jag en bröddeg som nästan mötte mej i dörren och det var höd tid att ta itu med den. En stund senare var vi 10 bröd rikare och det kändes inte helt fel.
Efter det har jag varit rätt däckad så nu måste det bli kaffe så får vi se. Är sååå kreativ i hjärnan men längre än så kommer det inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar