Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 7 december 2013

Nu har vi ljus här i vårt hus...


Ja igår sökte jag som en tok efter uteljusen och fick allt ge mej mot småtimmarna.
I dag skulle jag lyfta undan papperspåsen som fönsterstjärnorna fanns i och vad låg där på botten tror ni? jo en ljusslinga som vi har haft i många år. Där har den legat mitt framför ögonen på mej i flera dagar, det är så man blir tokig. Men ännu har vi bort en som gubben har ett minne av att vi kanske har slängt för att den var sönder, nåja vi köpte en till i dag som nu är det frid och fröjd igen.
Vi har ett underbart vinterlandskap just nu och jag måste bara vara ute och njuta fast snålblåsten pinar ansiktet. Vet ju inte hur många dagar det räcker före vi har plusgrader igen.
Var det nån av er som följde självständighetsfesten i går? Jag gjorde det och jag hade så velat vara med. Vilken underbar konsert det bjöds på och hur högtidligt var det inte. Mycket bättre än slottsbalen. Undrar vad man skulle hitta på för att bli inbjuden. Ska säkert till mer än att slarva bort ljusslingor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar