Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 15 december 2013

Tredje advent



Tänk att vi redan har tänt det tredje ljuset.
Sonen är på väg till Dragsvik för sista gången och det var rätt glada miner när civilkläderna fick packas med. Måste medge att tiden har gått fort sen han ryckte in i somras och det var som en hel evighet till julen.
Lilla Zeb har fått kämpa med ett anfall i dag igen och det är typiskt eftersom vi med gårdagskvällens gäster diskuterade hur bra han har mått den sista tiden. Så här i efterhand var det precis som om han ville säga mej nåt där jag satt vid köksbordet med kaffekoppen i dag men jag förstod inte då. En stund senare kommer han rusande till mej och lägger upp båda framtassarna i famnen på mej och jag känner hur hela kroppen spänner sej i en långdragen kramp. Han söker sej alltid till någon när han känner att ett anfall är på gång. Så då satt vi där på golvet runt honom till det igen en gång var över.
Nu mår han bra och ligger utsträckt på vår säng och tar igen sej.
Det doftar Ernst i hela huset nu. Nåja ska vi vara riktigt noga så doftar det av Ernst jullimpor som jag just tagit ur ugnen. Två stora härliga limpor fyllda med frön och torkad frukt. Det är en bra start på vägen till julen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar