Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 24 januari 2015

En rätt vanlig lördag


Lördagar hos oss är för det mesta rätt intensiva.
Att få börja på här hemma redan från morgon gör att mycket blir gjort. I dag var det massa dataskuvande som gällde och mina karlar talade ett språk som jag inte har en susning om. Allvarsamma står de med huvudena ihop över en datalåda och mumlar det där konstiga språket och jag förstår att det är bäst att inte fråga så mycket utan brygga lite kaffe och så.
Så är det dagen som ska till att få hem lite mat för kommande vecka och vi passar på att jaga vinterjackor gubben och jag. Egentligen är det jag som är på jakt men gubben ramlar också över en och så peppar jag honom att låta den hänga med hem.


På eftermiddagen försvinner alla. Det är fotbollsträning ishockey och kaffe med kompisar och endast Zeb och jag stannar hemma, i köket. Där förbereder jag mängder av mat att frysa in. Köttsoppa och ärtsoppa, kokar hackar och fräser.
Har samtidigt igång en konsert med Joe Cocker som har satt sej på hjärnan för tillfället och jag dansar på köksgolvet för till hans musik kan man inte stå still, inte ens om man har ett träben. Zeb leker med sin boll och jag rullar iväg den ibland så han får springa efter och skålla ihop alla mattor. Sen sover han en stund på köksmattan. När hungriga ungdomar sen kommer hem finns varm köttsoppa till hands.
Så smyger kvällstimmarna på och jag ska ännu bege mej ut i friska luften, eventuellt köra ett träningspass (inte alls så säkert) och sedan intaga soffan.
En rätt vanlig lördag hos oss skulle jag säga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar