Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 30 januari 2015

Ståndaktig


Börjar med att berätta att trämodellen heter ARThur. Klart som korvspad dök det upp i skallen 05.00 i morse. Han står nu här bredvid mej med en kaxig attityd.
Nej men alltså fredag hörni ni. Veckans bästa kväll är just nu i sitt esse och jag kan egentligen inte begära mer.
På arbetet har vi fått in nytt fönster och nästa vecka påbörjas målningen av väggar. På måndag ska jag ge färgkoderna så det går att beställa och så ska jag bolla mina ideer med en annan för att få lite feedback. Därför gick jag igenom allt jag skrivit ner på uppköp, katalogsidor, och förändringar före jag slutade dagen. Det här är lite pirrigt eftersom jag inte tidigare gjort en sån sak. Att bestämma åt sej själv på hemmafronten kan också vara en pärs måste jag erkänna men att förändra åt ett helt gäng och veta att det ska stå i många herrans år är snäppet värre.
Det skulle beställas pizza till kvällsmaten tyckte herrarna i huset. Ståndaktig som jag var gjorde jag min egen lchf pizza. Försöker nu i början på det nya året hålla bort så mycket socker och vitt mjöl som möjligt. Hittills har det gått bra men fastlagsbullen härliga tid är snart här och då har jag lovat mej själv att få en. Eller två.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar