Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 30 mars 2016

Äntligen!


Tänk att man är ledig från arbetet och ändå inte hittar tid till att sätta sej vid datorn och skriva några rader. Så blev gårdagen fast jag knappt minns mera vad som hände igår.
Åtminstone vaknade jag okristligt tidigt. Låg och vände mej tills klockan blev halv sex och då hade jag nog. Kokade kaffe och dukade fram till den stackare som skulle på förtjänst och så tog jag en tidig promenad med hunden. Det var bästa tänkbara starten på dagen.
Ja men se nu kommer minnet tillbaka! Vi städade ju jösses! Förråd och garage och hade hela paketbilen full av skräp som vi körde till ekorosk.
Så var det dags att städa bort Zebs glidminor, en av de sämre sakerna som händer när snön smälter. Borde det inte gå att lära hundar att gå på toaletten?
Jag hade skola igårkväll, en kväll som går till historien vill jag påstå. Snacka om att vara snacksalig. Det tänkte aldrig ta slut och vi fick träsmak i arslet och satt och fnittrade hysteriskt bara av hur slut vi blev i öronen. Men tillika var det väldigt intressant men snacket hade gått att halvera.
Före skolan var vi på tapetuppköp. Äntligen! Vilka våndor och vändor det har varit. Man tror det ska vara så enkelt men med den uppsjö av färger mönster blir man lätt ett vrak. Tror ändå att detta ska bli bra i slutändan, väntar nu bara på grönt ljus att börja få riva haha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar