Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 16 mars 2016

Vårfeelis


Riktigt ordentlig vårfeelis idag.
Det blev lite glassätande på terrassen när sonen kom hem med ett paket Mudcake (Nena du lurade mej in i den frestelsen :)) Godaste glassen som inte går att motstå.
Men det gäller att ta tillfällen i akt för nu lär det ska bli kallare igen.


Zeb tycker det är ljuvligt med både snö och sol.

Ni minns kanske att jag yrade om ett samarbete jag hade för si så där en tre veckor sen. Det har varit stiltje på det planet väldigt länge nu och för mej som inte har tålamod för sånt har det varit rent påfrestande. Men åhå! Plötsligt började det bläddras med ritningspapper på sena eftermiddagen. Rör togs fram och i datorn knappades siffror och mått in för bockning. Jag blev så till mej att jag först inte tänkte våga mej för att titta. En världslig sak för andra men för mej känns det rätt roligt. Nåja få nu se hur slutresultatet blir och jag lovar att jag ska berätta mer sen då jag verkligen har nåt att komma med.


Här finns det energi.

Jag var också rätt pigg i dag och tog fram skurhink och trasa och tog tag i växthuset. Hyllor och möbler där inne behövde en rejäl vårputsning inför den stundande säsongen. Varmt och skönt var det där och jag visslade på i kortärmad så svetten rann. Ännu finns det både fönster och golvtvätt men det tar vi vid nästa vårdag nångång i framtiden.


Lite snål.

Känner att jag är trött i fötterna efter allt trampande fram och tillbaka i dag. Så jag ska ta det rätt lungt resten av kvällen. Skissa ihop nåt till skolarbetet i helgen, se på den isländska tv serien Fångade som finns inspelat och bläddra i Plaza interiör på nätet.
En mycket bra avslutning på en händelserik onsdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar