Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 24 juni 2019

Sakta men säkert


Det är mycket som går sakta men säkert nuförtiden. Sakta men säkert mot semestern fast det i dagsläget är fjorton arbetsdagar ännu. Ska man orka över målsnöret är frågan.
Sakta men säkert händer det grejer i växthuset som jag går flera rundor i varje dag. Först bara checka in och sen vattning.


I går hade vi en härlig eftermiddag här hemma med våra ungdomar. Grillade kött och svamp och rostade nypotatis i ugnen. Vi åt inne men tog eftermiddagskaffet på utsidan när solen började göra sitt igen. Jag hade från morgon stekt plättar och gjorde en plätt tårta till kaffet med grädde och jordgubbssylt. Alla lät sej väl smaka i solen och Zeb fick sista biten.
Zeb älskar melon, också eftersom han äter allt som går att äta och lite till.


Därför delade vi broderligt när jag kom hem cyklandes i dag.


Vi tar väl en runda i växthuset. Små tomater har äntligen börjat uppenbara sej.


Mycket gurkor på gång.


Paprikor ännu mer.


Pumpa.


Bondbönorna blommar.


Alltid ska det vara nåt som avviker och i år är det denna mega gurkplanta. Märkligt växtsätt men så länge den levererar är det helt ok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar