Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 28 maj 2013

Det artar sej


Tuffa dagar.
Först värmen som bestämt sej för att knäcka mej sakta men säkert. Det gick väl an om man skulle ha lediga dagar men i fabrik med halare, handskar, skyddsskor och stödstrumpor till knäna kan faktiskt knäcka även den hårda.
Så har vi fått hem mera möbler, jätteroligt i och för sej men ännu roligare om det fanns plats. Detta har satt myror i skallen på mej hela dagen men löstes av att svärföräldrarna förbarmade sej över bäddsoffan. Nu har vi matbord i köket, vardagsrummet och hallen, yeah säger jag bara! Slå det om ni kan.
Äntligen är projektet sänggavel i land. Skulle ha varit det för flera dagar sen men eftersom vi måste demolera den för att sen bygga upp igen har det tagit ett par dagar och också några fula ord här och var. Men som sagt en mycket nöjd mamma har fått sin gavel och sonen är minst lika lättad.
Så vårt palats har varit ett fullkomligt kaos som de sjunger i sången men småningom börjar det arta sej.
Morgondagen ser vi fram emot med examen vid Optima Hagagränd och ett gäng stiliga pojkar och flickor. Blödig som jag är får jag sitta och blinka bort tårar vid den blomstertid nu kommer. Efter morgondagen finns det inga skolbarn i det här huset mer. Underliga tanke.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar