Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 18 maj 2024

Veckan som gått och funderingar

Jag kommer mej inte för att blogga längre, kanske det börjar vara skrivet det som ska skrivas. Har skrivit sedan 2010 tror jag och det har varit roligt hela tiden. Men just nu finner jag inte den rätta glädjen. 

Jag har det bästa av arbeten och jag har blivit farmor, vad mer kan man begära. Men jag har tystnadsplikt och lilla Hugo som är det sötaste underverket jag nånsin skådat kommer jag inte lägga ut bilder på här. Han är alldeles för privat för det. Få se vad det blir till men så att ni som läser vet, jag lider av bloggtorka.


Morsdagen var så fin så fin. Fick samlat alla mina i Bennäs, vi åt gott och bara umgicks och Hugo var mittpunkten förstås. Var det sen söndag kväll vi var på en cykeltur längs skogsvägar? Osäkert men nån kväll iaf.


Värmen har gjort att det blivit sena kvällspromenader med Bonzo. Han orkar ingenting i värmen. Detta en kväll när vi promenerat till mamma och var på väg hem i solnedgången.


I går gick jag som en äggsjuk höna. Hugo skulle göra sitt första besök hos fammo och faffa. Vagnen stod beredd och jag hade köpt en sommardress till honom som han ännu går vilse i men till slutet av sommaren kanske den är mer passlig. 


Han och föräldrarna stannade här flera timmar och vi åt glass från Närpes och fredagspizza. Och så mycket jag bara kunde hade jag mitt barnbarn i famnen, vad jag älskar den lille!

Och Bonzo var faktiskt riktigt gullig med den lille. Mycket nyfiken förstås och ville vara med hela tiden. När Hugo blev ammad satt Bonzo utanför dörren och väntade, han hade nog annars också varit i famnen med lillen. Viktigt att han får vara med och känna att han har sin plats ännu.


I dag cykla vi till Lillby och hade tänkt hinna träffa sonens sambo som är koordinator för sfp:s EU kandidater. Vi missa henne med en hårsmån och såg bara bilen som var på väg till Jeppis för att rigga upp där. Men vi fick goda plättar, pennor och grillkrydda och orkade därför cykla hem tillbaka. Alltså det var jag som hade svårt med orken i motvinden dit, gubben tog en längre runda men hemvägen blev mycket lättare då jag nu hade vinden i ryggen mest hela tiden.

Annars har jag tagit det rätt lugnt i dag, ska i jobb tidigt i morgon söndag. Bonzo har blivit tvättad och har blåst rätt torr där ute, perfekt väder för sånt.


Gjorde lite gott till kvällens hockeymatch men det hjälpte föga Lejonen.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar