Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 29 maj 2024

Här igen

Här igen" Det händer i naturen och jag får mera energi till att skriva några rader. Även så mycket fint att fotografera. Så glad över humlornas framfart, de gör ett otroligt jobb.


Sena promenader i solnedgången eller tidiga mornar, det är det som gäller nu. Dessutom inga långa, Bonzo orkar helt enkelt inte och det kan jag förstå med den pälsen.


Däremellan ligger han gärna i nån grop han grävt under palmernas skugga.


Vattnar mycket mina bärbuskar så länge det inge ges från ovan. I dag började jag även vattna aroniaträdet i hopp om att det ska få fart.


Småfåglarna ska vi inte glömma bort.


Själv är jag också nöjd med mycket vätska och en skuggig plats.


I dag har jag planterat ut tre dahlior i en förvaringslåda som nu får agera plantlåda. Om det mot förmodan skulle bli nån kall natt får jag dra fiberduk över. De nästan storknar av hettan i växthuset så jag vet inte vad som är bättre.


I går hade Omsorg sommarfest för personalen. Det blåste mera vid vattnet och var så otroligt uppfriskande efter att ha varit hemma i grytan hela dagen.

Vi grillade hamburgare och fick glass och kaffe + en massa tilltugg. Satt i ring kring elden och hade så mysigt och roligt.


Blev fem kamp och jag var i vinnande laget och belönades med choklad. Här ser ni en stilstudie när jag tar mej fram med en vätskefyllt tampong i limsaflaska dinglandes mellan benen. Som om jag aldrig gjort annat.

Så roligt att leka i bland, och på tal om lek så ska jag snart hälsa på Hugo. Fast vi leker inte så mycket än, myser mest.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar