Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 27 november 2012

Förstå det tekniska


Spotify, det har jag haft ca en vecka.
För den som är lika oteknisk som jag kan jag säga att därifrån får man en massa musik. De andra i familjen har haft det hur länge som helst men jag har sökt min musik på annat håll. Har heller inte velat tjata om att någon ska hjälpa mej, dum kossa som man ibland känner sej. Men så utan vidare fixade gubben det åt mej och frågade vad musik jag vill ha. Joe Cocker blev mitt självklara val och det är det enda jag har ännu, men ojojoj vilken musik! Hans nya skiva är en 10 poängare och ett super julklappstips.
Så i kväll har jag lärt mej ännu en ny grej. Man kan spela musiken medan man bloggar! Fattar ni hur bra? Och hur dumförklarad jag blivit som inte fattat det av mej själv. Dum kossa, det är jag det. Men det kan jag leva med och det är ingen annan än jag som kallat mej det så ingen ide att ringa kvinnojouren.
Så nu sitter jag här och gör moves och har verkligt svårt att koncentrera mej.


Jag skrev väl igår om att jag gjorde stjärnor och hjärtan av den sista massan. Målade dem i kväll och murgrönan fick strax lite pynt och blev lite juligare.
Har köksfönstret klart för julen. Dammade av gardinen och satte upp dem igen. De är vita med beige rutor och lite hjärtbrodyr längst uppe. Alltså passar de påsk, midsommar, jul och alla gånger däremellan. Vi ska inte göra det så svårt.
Gubben hade velat sätta bort elljusstaken ännu några dagar men jag ställde den färdigt i fönstret. Provstöpslade den men drog ur tillbaka och tänkte att jag ska hålla mej ännu för husfridens skull. Men så var jag ut med roskis och såg att grannen hade hade ljus i sin utejulgran. Sprang så in och ropade hahaa! grannen har ljus i sin gran så nu ska här ljusstaken på! Ni förstår det är ett litet inbördes krig hos oss och båda kämpar för sin sak.
Ett litet tack till våra grannar för att ni har förstått det här med att vara ute i god tid.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar