Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 22 november 2012

När inget händer


Det finns många kvällar när jag sätter mej vid datorn och inte har den blekaste aning om vad jag ska skriva. Helst ska det ju vara nåt intressant men mitt liv är inte särskilt glamouröst eller lyxigt.
Vet ändå att det finns flera därute som följer mej dagligen så därför blir det några rader ändå om dittan och dattan.
I kväll handlar det om snickaren. Egentligen finns det två snickrare i huset eftersom storebror förkovrar sej som bäst i träets fantastiska värld. Men nu tänkte jag mera på han som ännu på riktigt går i skola. Skrivbordet på bilden var ett eget projekt strax han for tillbaka efter sommarlovet. Det ritades upp under ledigheten och mättes ut eftersom det inte är nån stor yta han har att röra sej på. Det tog inte lång stund före vi fick hämta det med paketbilen från Terjärv. I bilen hem funderade gubben och jag på om han tänkt på att det ska genom dörren också men det hade snickaren också tänkt på och det gick precis.
Det är gjort i ask,precis som vitrinskåpet som syns i hörnet. Av samma material görs det nu ett matsalsmöblemang. Pallen är också tillverkad av honom, samma gäller "pedalbordet" som syns under bordet. Det måste vara oerhört roligt att ha egenhändigt gjorda möbler, särskilt den dag de får ett eget krypin.


Coolaste lampan i huset finns också i hans rum, en vanlig bygglampa.
Trärosen gjorde han på ettan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar