Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 22 februari 2013

Chokladfredag en bra fredag


Så blev det sen fredagkväll och jag hittade hit först nu.
I går fick jag nog av min piganställning här i huset och flydde fältet helt enkelt. For på en utställning till Bennäs biblioteket som jag länge tänkt besöka. En utställning värt att besöka om man vill bli riktigt glad. Fortsatte sen till en väninna jag inte sett ännu det här året. Det här med att våldsgästa folk kan ibland slå riktigt mitt i prick för ännu i dag fick jag sms om hur bra det var att jag kom ut så där. Att glädja andra med ett besök är lika mycket glädje för en själv.
Sänder en tacksamhetens tanke till mina arbetskamrater i kväll. Dagens skratt, dubbelvikt över arbetsbordet med tårar rinnande nerför kinderna och pauserna bevisar bara att jag aldrig kommer att hitta rätt nån annanstans. Vi är alla lika galna och har tydligt buntats ihop just därför. Fina fina.
Har funderat på den här "hästköttskandalen" när vi just var på uppköp. Kom på mej själv att kolla innehållsförteckningarna extra noga och faktiskt lägga tillbaka en del varor. Löjligt egentligen, hästkött är väl lika bra som allt annat. Däremot tog det mej en funderare i går när jag värme ärtsoppa ur konservburkar. Under stod det tryckt bäst före datum. Januari 2016. Fatta det, 3 år framåt har jag kunnat ha burken stående i skåpet. Började läsa innehållet men hejdade mej, hade inte hunnit äta än. Det är då man kan fundera vad man stoppar i sej.
Men Marabous jordgubb kunde för min del komma från världens ände, jag skulle äta ändå så gott som det är.
I kväll lyssnar jag på Petula Clark, det trodde jag verkligen inte. Men kvinnan lär vara 80 år om ingen lurat mej rejält. Men oh my vilken fin röst den kvinnan har! Helt förbluffande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar