Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 15 februari 2013

En hälsning från London


Vilken vän jag fått!
Den där överraskningen jag skrev om som jag fick 05.45 i går morse var ett paket gubben hittade i postlådan när han hämtade tidningen.
Inuti fanns den här dagboken från The National Gallery i London. Jag fattade fortfarande noll.
Öppnade och inuti fanns en lapp med texten "alla dagar är vändagar" och givarens namn. Helt överväldigande var känslan. Underbara människa. Att hon tänkt på mej och slarvat på en bok hela vägen från London. Jag var alldeles varm om hjärtat hela dagen. Verklig glädje finns i det att ge och att få.
Nu har vi fredag och snart borde jag ha alla samlade här hemma.
Storebror har jag inte sett på hela veckan eftersom han haft kvällskifte och vi gått om varandra. Snickaren sliter lös bensinpengar med att vara metallarbetare för några timmar.
Inget är inplanerat för helgen och det är så otroligt skönt. Får jag till det kan det bli lite gardinbyten, men det jag mest vill göra är att rita ugglor, hur sjukt det än låter. Men så roligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar