Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 12 december 2018

Den gamla (icke) goda julen


Två foton från i lördags bjuder jag på när vi var inne på museiområdet.
Detta var väl en härlig juldukning. Kanske morgongröten är uppdukad på juldagsmorgonen, vad vet jag. Hade jag en sådan väggbonad skulle jag bli glad varje gång jag såg den.


Gamla hederliga bocken. Fast nog är den mest skrämmande, åtminstone i ett barns ögon. Det finns ett foto av mej från en julafton hos farmor och farfar där jag är ett par år gammal skulle jag gissa. En bock håller mej i famnen och flera bockar står bredvid med minst lika vidriga masker och jag ser mest paralyserad ut. Där redan i mitt tidiga liv skrämdes vettet ur mej.

I går passade vår förstfödde son på att fylla år så vi var över för att gratulera och dricka en kopp kaffe.
I kväll har jag bakat en liten sats bröd eftersom det bara fanns limpa att tillgå och det är inte alla så förtjusta i här i huset. Åtminstone inte min hembakta!?
Gjorde också klar en lingonparfait med pepparkaka till söndagens julbord. Efterrätten är ju minst lika viktig som köttbullarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar