Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 25 december 2018

Favoriter


Det var en härlig julafton vi fick, jag som tänkte att inget skulle bli detsamma när jag inte hade alla samlade omkring mej. Det blev det ju inte heller men ändå bra på ett annat sätt.


Och jag storgillar alla presenter jag fick. Som dessa doftljus som är otroligt fina och bara förpackningen i sej är värd all beundran.


Stickat slår aldrig fel och mamma hade gjort så fina ugglesockor och vantar. Vantarna fick följa med till morgonens julotta.


Böcker att gotta sej ner i, det stod högst på min önskelista. Jag har börjat med Stinas eftersom jag är ett stort fan av henne som människa.

Efter julottan kröp jag ner tillbaka under täcket med bok och choklad och så har dagen framskridit i sakta mak. Zeb har fått sin länk och gubben och jag tog en längre fram Ytteresse i kväll och jag undrar om hunden stått och gapat under hela tiden...
Eftersom inget program finns spikat mera under ledigheten så fläker vi ut oss i sofforna och njuter juletid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar