Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 5 juni 2024

Hej mitt i semesterveckan

Så härligt med en semestervecka. Njuter till fullo. Har simmat alla kvällar utom i går kväll när jag lämnade sitta i stolen på terrassen tills jag var tillräckligt sval för att ens tänka på att gå och sova.


Första dagen drog jag på mej en klänning som matchade cykeln och for för att träffa en kär gammal släkting. Det hör till när jag får semester och jag gillar att glädja med ett besök.


Jag har lagt rätt mycket tid på trädgården och i går kväll planterade jag ett päronträd jag köpt. Glad över lummigheten och grönskan, har ändå mitt sorgebarn på framsidan som kämpar för överlevnad.


Bonzo kämpar också och njuter när luften blir svalare om kvällen. Sitter som en riktig karl i solstolen och blickar över sina ägor.


Bara en ros att beundra.


I dag kom äntligen sommargardinerna upp. Jag håller på att bli långsammare och att det redan är dagar inne i juni har jag svårt att få grepp om.


Plockade en bukett av det som fanns och förde till gravgården i dag. 1 år har gått sen min farmor somnade in och saknaden har varit större i dag. Dessutom har jag gått igenom allt som hände den dagen då för ett år sen när jag satt hos henne in till det sista och allt som följde på.



 Passade ypperligt med en Hugo dag att skingra tankarna med. Stekte plättar och packade väskan med dem, vispgrädde och jordgubbssylt. Efter att ha varit på promenad med Hugo och mamma var det gott med plättar och kaffe. Gullungen Hugo var en riktig solstråle och nu börjar han ha ljud för sej och vi hade livliga diskussioner i dag som han emellanåt skrattade åt. Säkert sa fammo tokigheter.

Sen knäppte jag säkert 20 foton av honom som jag bläddrar bland hela kvällen nu, ett sant nöje och tidsfördriv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar