Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 15 maj 2023

Morsdag och måndag

Jag valde själv att vi skulle cykla på morsdags förmiddagen. Vädret var i toppklass och jag längtade faktiskt ut efter skogsvägarna. Passliga 25 kilometer blev det och jag var nöjd.


Hela familjen samlades och jag hade köpt hallonmousse tårta till kaffet. Hemmagjord potatissallad och så grillade vi biffar, kyckling och choritzokorvar. Härligt att bänka sej runt bordet på terrassen och njuta.



Blommor av sönerna och presentkort av gubben. Fina ni <3


Vi besökte också de andra mammorna och efteråt däckade jag i solstolen. Det tar på det här med morsdag. Det där stora risburret i bild är en klematis som ser anskrämlig ut varje vår. men vänta bara, snart står jag där med kameran och förundras över allt det gröna och skira.


Det blev måndag, en svettig sådan med både städning och dusch på schemat. Det märks att det är varmt ute även där inne nu. Snygga gummistövlar har Omsorg försett oss med och det höjer stämningen trots att svetten lackar.


Jag fick ledig tid och loggade ut en halv timme. Spontan köpte ett äppelträd, jordsäckar, markduk och ett växtstöd. Vilken tur att jag har så stor bil! ;)



 Växtstödet gick till Svartöga som växer så det knakar. Få se hur det blir med äppelträdet om jag får gräva ner det själv. Hararna har ätit upp de början vi haft de senaste åren så det finns nån här i huset som påstod att inte ett äppelträd till kommer hit. Och nu har jag slarvat hem ett igen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar