Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 1 maj 2023

Sköna Maj

Nu har vi kommit till maj månad och just var det julafton. Hur fort det går.

Fredag kväll var det ett riktigt fint ljus ute och jag tog en bild strax före det försvann.


På lördag var mamma och jag på pense´ party till Lindell Flowers och jag köpte till mej själv och som gå bort present. Vad passar väl bättre denna tid en en väska med karamelliga pense´er?


Det har varit ett enormt fågelliv de senaste dagarna och det har tagit oss alla i stugan att intressant följa med. Nu är dock fröna slut och i och med att vi nu är inne i maj slutar vi mata. Hoppas de små liven hittar annan föda nu.


Hos oss matchar vi det mesta, som blommor och dopp som exempel :)


I går körde vi lite brunch här med Bennäsborna. Vi var själva bortbjudna på mat på kvällen så därför blev det en lättare variant av lunch. Mätta blev vi och Micke Björklunds vin var riktigt gott och nåt att rekommendera.

Vår kväll blev riktigt lyckad och skojig med våra vänner. Supergod mat och brädspel kvällen lång. Plötsligt var vi inne på ett nytt dygn och det var dags att söka sej hemåt.


Dagens runda i härligt väder och vacker skog.

Nu får jag strax ställa mej för arbetsdag, endast gårdagen var jag ledig och nu kör jag i ett fram till fredag eftermiddag. Det betyder att jag har ledig helg att se fram emot. 



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar