Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 28 april 2023

Vårflöde

Regnet har gjort susen. Nu är det senaste snöfallet ett minne blott och gräset grönskar och i kväll fredag är en alldeles fin kväll.

I går kväll var vi till Tallbacka på kaffe och jag hade med den stickade tröjan till sonen. Han hade i sin tur bakat knäckig äppelpaj som var så god. Skrållan katten fick jag också pilla lite på, men kompisarna där ute var mycket intressantare.


Vi har ovanligt mycket småfåglar kring fröautomaten nu i dagarna och Bonzo vet inte hur han ska kunna hålla koll på allt.


Vi for ner till ån igen i kväll när solen började titta fram. Så roligt att följa med händelserna där nere och nu är vårflödet igång på allvar. Bonzo försökte sej på en simtur men som med oss flesta fegade han ur när vattnet kom till magaknappen.



Så bred, mäktig och vacker på samma gång. Fint att få ta emot en ny vår ännu en gång och följa med allt som sker ute i naturen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar